Refurbishment Fronhofer Galeria – pretty smart

A completely new look & feel for a shopping center, implemented in just two weeks and during running operation. Our smart refurbishment concept for the Fronhofer Galeria sets new accents with minimal budget.

„Welcome“ – this message is conveyed to the customer with the new design at all touch points of his customer journey, from the parking lots to the toilets. The luminous orange on all information boards, entrance and floor signposts offers a widely visible orientation. And whoever comes closer, discovers the fine square pattern on all graphics.

The square of the welcome boards in the center invited us to play further with the geometry simply putting the boards on the tilt. Bilingual on the boards, on the new banderols at the entrance and exit doors the numerous guests from all over the world in Bad Godesberg are cordially greeted in seven languages. Not to miss: the refurbishment of the customer toilets. The vestibule is attracting by its graphics on the wall and columns and points to the services. Fresh green glowing and decorated with charming animal pictures is also the completely modernized nappy changing room and disabled toilet. Our 3D designed shop front showing a toy store awakes the anticipation of the kids to the upcoming opening.

  • Datum: 11. April 2017
  • Leistung: Interior Design, Graphic Design
  • Kunde: JLL
Menu