QVC LOBBY

If the reception area of a television station looks like that of an insurance company, you need a change:

When redesigning the lobby the focus was therefore on conveying to the outside what’s hiding behind the many walls: the commercials, how they are produced and the products that they sell.

Following the renovation work, nine monitors now display various views of the live studios. Cutouts with scenes from the recordings define the lounge area.

People waiting by the new coffee bar can order products directly via the monitors or just find out about QVC products. To make sure that these can also be experienced live, display cabinets and platforms were integrated into the lobby, which always showcase the shopping channel’s latest top sellers.

  • Date: 8. October 2013
  • Skills: Interior Design
  • Client: QVC
Menu