QVC GUEST LOUNGE

A home away from home; and with 24 hours on air, the presenters who have to put up with long waiting times between the live shows look forward to a room that really does give them a home away from home. kplus konzept transformed a former cold and uncomfortable common room into a feel-good lounge that includes a make-up area, Internet terminal, mini kitchen, lockers and above all places to sit and lie down.

The high-pile carpet dampens the noise levels, the make-up area is positioned in such a way that the people sleeping are not disturbed by the light there, and people doing their make-up cannot be directly seen by others.

The locker area provides an additional buffering for the dormitories behind it. These little dormitories have a bed, a bedside table and a place to put your bag; everything else, such a clothing and even mirrors is hung up on the wall (like the shakers did in the past). And if you look up to the ceiling while lying in bed, you can read things that encourage quick relaxation.
This way, each guest can find their special place amongst many.

  • Date: 8. October 2013
  • Skills: Lounge Design
  • Client: QVC
Menu