Showroom Höfe am Brühl

The idea of having the meetings and negotiations of the Center Management of  Shopping Mall Höfe am Brühl take place in an atmospheric showroom, instead of an uninspiring, temporary office, was met with much enthusiasm of everyone involved.

We equipped the Showroom with wallpaper featuring the interior design themes of the mall. Next to the architectural and interior design elements, plans and visualisations of the different shopping areas were placed on a band along the walls. One of the highlights was the material bar displaying materials that reflect the different mall themes as well as serving as a source of inspiration. The planners were even allowed to take the material samples that the companies provided home with them.

A catering concept was also developed to match the different mall areas.

  • Date: 14. October 2013
  • Skills: Showroom Design
  • Client: Höfe am Brühl - mfi
Menu